• 2020 30 Јуни
    Известувања Известување за клиенти - Експозитура Автокоманда

Почитувани,

Ве известуваме дека Експозитурата во Автокоманда ќе биде привремено затворена, се до понеделник (06.07.2020 година), кога експозитурата ќе продолжи со променето работно време од 08:00 до 18:00 часот.

Се замолуваат клиентите да се обратат во некоја од најблиските експозитури во Скопје. Локациите можете да ги погледнете на следниот линк: https://bit.ly/3eMYInl.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија