• 2020 13 Јули
    Известувања Можни прекини на сервисите на АТМ И ПОС мрежата

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 17.07.2020 година, во периодот од 03:00 до 06:00 часот, можни се прекини на сервисите на АТМ И ПОС мрежата на Шпаркасе Банка Македонија.

Ви благодaриме на разбирањето

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија