neraboten_s_02
  • 2020 14 Јули
    Соопштенија Известување за неработен ден - 15 јули

Почитувани,

Согласно заклучокот на Владата (од 74 седница, одржана на 7 јули), заради непречено спроведување на Предвремените парламентарни избори за пратеници во Собранието на Република Северна Македонија, 15 јули (среда) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. 

Банката нема да работи утре 15 јули 2020 година (среда), a прв работен ден e 16.07.2020 година (четврток).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија