img_02
  • 2023 23 Јануари
    Соопштенија Шпаркасе Банка со нова експозитура во населба Кисела Вода

На ден 23.01.2023г  започна со работа новата експозитура на Шпаркасе Банка АД Скопје во населба Кисела Вода, Скопје

На нова локација, со модерен ентериер и функционален простор, опремена согласно највисоките стандарди во банкарскиот сектор, новата експозитура преку својот професионален тим вработени ќе се потруди да обезбеди врвно корисничко искуство за нашите клиенти!

На свеченото отварање присуствуваа и членови на Управниот Одбор на Шпаркасе Банка.

Ве очекуваме во новата експозитура на улица Божидар Аџија бр.3, секој работен ден со работно време од 08:00-16:00 часот.