img_02
  • 2023 12 Септември
    Известувања Известување за Eкспозитура Лептокарија

Почитувани,

Ве известуваме дека на 14.09.2023 година, Експозитура Лептокарија ќе биде привремено затворена во периодот од 10 до 13 часот, поради технички прекин во електричната енергија. 

Се замолуваат клиентите да се обратат во некоја од најблиските експозитури. Локациите можете да ги погледнете на следниот линк: https://bit.ly/3eMYInl.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје