img_02
  • 2023 9 Ноември
    Соопштенија Известување - прекин во електронското и мобилното банкарство

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради надградба на системот, на 10.11.2023 година (петок) во периодот од 22:00 до 23:00 часот, електронското и мобилното банкарство на Шпаркасе Банка, целосно нема да бидат достапни.

Во наведениот период, користењето на платежните картички на Банката ќе се одвива непречено во рамки на предефинирани дневни лимити предвидени за ваков нестандарден режим на функционирање.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка