img_02
  • 2024 7 Јуни
    Известувања Известување за скратено работно време на експозитурата во Аеродром

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата во Аеродром на Бул. Јане Сандански бр. 12 на Шпаркасе Банка на ден 07.06.2024г. ќе работи со скратено работно време до 12:00 часот.

Во меѓувреме, дополнително Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје