S Plus ненаменски потрошувачки кредит

Фиксна каматна стапка од 4,99% за целиот период на отплата

Заедно до нова радост!

Станбен кредит со фиксна каматна стапка за првите 10 години

Твојата лична банка!

S-Banka апликација за мобилно банкарство

Ви го претставуваме Sparky, нашиот нов Viber Chat асистент и Sparkasse Viber Community


Happy_Visa_vikend_01
Соопштенија Избрани нови 10 добитници од наградната игра " Happy VISA викенд" ... Повеќе
13-09-2021
Rab_vreme_001
Известувања Известување за Експозитура Гостивар 2 ... Повеќе
10-09-2021
img_001
Соопштенија Известување - релоцирана експозитура Кичево ... Повеќе
06-09-2021
Izvestuvanje_rabotno_vreme_01
Соопштенија Известување за неработен ден - 8ми Септември ... Повеќе
06-09-2021
Happy_Visa_vikend_01
Соопштенија Избрани нови добитници од третото извлекување од наградната игра " Happy VISA викенд" ... Повеќе
06-09-2021
Rab_vreme_001
Соопштенија Известување за Експозитура - Кичево ... Повеќе
03-09-2021
Soopshetie_001
Соопштенија 50 Јавен ПОВИК за учество на Собрание на акционери ... Повеќе
03-09-2021
Izvestuvanje_klienti_01
Соопштенија Исплата на парични права од социјална заштита - август 2021 ... Повеќе
01-09-2021
Happy_Visa_vikend_01
Соопштенија Избрани вторите 10 добитници од наградната игра " Happy VISA викенд" ... Повеќе
30-08-2021
img_1
Соопштенија Исплата на пензии за месец август од фондот на ПИОМ ... Повеќе
27-08-2021

Курсна листа

КуповенПродажен

Едноставно до нов автомобил

Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица