Активни огласи

Пријавете се за работа во „Шпаркасе Банка" и додадете вредност!

Работете кај еден од најистакнатите работодавци во областа на финансиските услуги и помогнете им на нашите корисници подобро да управуваат со своите пари. Искористете ги сите предности на работа во интернационална средина, разменете искуства со тимови во кои се вклучени интернационалци и учете од стручноста на повеќе од 6 400 вработени.

Соработник за анализа и програмирање

Дирекција за информатичка технологија и организација, Скопје

Благајник - Соработник

Оддел мрежа на експозитури, Струга

Соработник за корисничка поддршка

Служба Контакт Центар, Скопје

Оглас за платена пракса

Твоето успешно лето започнува во Шпаркасе! Пријави се за платена пракса!

Оглас за пракса

Пријавете се за реализирање на стручна практична работа!

Оглас

Активен оглас за надополнување на база на потенцијални кандидати.

При пополнувањето на апликацијата потребно е да дадете согласност за обработка на вашите лични податоци и за чување на податоците во нашата база на податоци.