Сакам да бидам дел од тимот

„Шпаркасе Банка" континуирано го унапредува своето работење и го проширува делокругот на активности, за што ни се потребни образовани, мотивирани и стручни нови соработници, кои знаат да ги препознаат предизвиците на пазарот и идните потреби на клиентите.

Ако сакате да работите во динамично опкружување и во амбициозен тим, каде што можете стручно да се усовршувате и применувајќи го своето знаење да придонесете со остварување на резултатите, можете да пополните апликација на следниот линк.

При пополнувањето на апликацијата потребно е да дадете согласност за обработка на вашите лични податоци и за чување на податоците во нашата база на податоци.

Погледнете и за:

Контакти

Дирекција за човечки ресурси

ул. Васил Иљоски 14, 1000 Скопје, Р. Северна Македонија

Tel: +389 2 3167 156

hr@sparkasse.mk