Наш приоритет е квалитетна и транспарентна комуникација со медиумите

Шпаркасе Банка YouTube канал


Сите спотови на Шпаркасе Банка може да ги погледнете на нашиот YouTube канал.

Шпаркасе Банка Facebook страница


На Facebook страницата на Шпаркасе Банка можете да пронајдете корисни информации и разни поволности.