Контакти

Стоиме на располагање за сите новинарски прашања

Служба за маркетинг и комуникации
Тодорка Сајкова, директор тел.: +389 (0)2 3200 594
e-mail: todorka.sajkova@sparkasse.mk
тел.: +389 (0)2 3200 531
e-mail: pr@sparkasse.mk
За сите прашања што се однесуваат на нашите производи и услуги обратете се до контакт-центарот

Шпаркасе Банка YouTube канал


Сите спотови на Шпаркасе Банка може да ги погледнете на нашиот YouTube канал.

Шпаркасе Банка Facebook страница


На Facebook страницата на Шпаркасе Банка можете да пронајдете корисни информации и разни поволности.