img_02
 • 2023 26 Мај
  Известувања Прекини во сервисите на Шпаркасе Банка

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на 27.05.2023 год (сабота) поради технички тестирања, во периодот од 14:00 до 19:00 часот нема да бидат во функција банкомати на Шпаркасе Банка АД Скопје на следните локации:

 • Централа 1 - ул.Васил Иљоски бр. 14
 • Централа 2 - ул.Македонија бр.34
 • Центар -  ул.Даме Груев бр.7
 • Аеродром 1 - бул.Јане Сандански бр.113
 • Аеродром 2 - бул.Јане Сандански бр.12
 • Маџари - ул.Благој Стефковски бр.114 А
 • Виница - ул.Пионерска бр.2
 • Охрид - ул.Никола Карев бр.2
 • Ресен - ул.Јосиф Јосифовски бб
 • Куманово - ул.Моша Пијаде бр.1
 • Неготино - ул.Ицо Аџи Илов бр.10

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка