img_02
  • 2023 15 Септември
    Известувања Известување за прекин во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради технички надградби на ден 18.09.2023 година (понеделник), кои ќе започнат во 17:30 часот, Ве известуваме за можни прекини на електронските сервиси во времетраење од 30 мин.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка